Воскресенье
19.05.2024
21:36

RSS
 
Петро-Михайлівська сільська рада
Главная
Меню сайта

Главная » 2016 » Ноябрь » 16 » Увага!
Увага!
19:18
Затверджено
рішення сесії сільської ради
від 11.11.2016 № 4

Звіт сільського голови
Петро-Михайлівської сільської ради про здійснення державної регуляторної політики Петро-Михайлівською сільською радою у 2016 році

Петро-Михайлівська сільська рада в роботі з впровадження державної регуляторної політики на території сільської ради керується Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Згідно вищевказаного Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», плану роботи Петро-Михайлівської сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік та принципів державної регуляторної політики упродовж 2016 року сільською радою акти регуляторного впливу не приймались.
Протягом поточного року увага депутатів, посадових осіб місцевого самоврядування була спрямована на покращення знань в галузі здійснення державної регуляторної політики. За цей період серед депутатів, службовців органів місцевого самоврядування значно підвищився рівень виконання вимог регуляторної політики, більш свідомим стало відношення до виконання цієї роботи.
Здійснення регуляторної політики сільською радою спрямоване на забезпечення відкритості та прозорості підготовки проектів регуляторних актів, збалансованих у інтересах суб'єктів господарювання, громади та органів місцевого самоврядування.
Попри все, на сьогодні головною причиною гальмування механізму впровадження регуляторних актів є недостатність бюджетних коштів на виконання вимог принципів державної регуляторної політики, непідготовленість підприємців, громадських організацій, населення до професійного партнерства з органами влади в сфері аналізу регуляторного впливу, до пропагування альтернативних механізмів розв'язання проблем, для залагодження яких планується вводити певне регулювання.
Тому для досягнення сільською радою остаточної мети, прийняття виважених рішень з урахуванням максимально можливих позитивних результатів, спрямованих на забезпечення балансу інтересів суб'єктів господарювання, громадян та держави, на 2017 рік залишаються завданнями ради:
– забезпечення здійснення державної регуляторної політики;
– забезпечення прав громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики;
– створення дієвих механізмів для забезпечення прийняття послідовних та орієнтованих на досягнення конкретних цілей регулювань.

Сільський голова О.В. Малик
Просмотров: 267 | Добавил: П-М | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа


Календарь новостей
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

Статистика


Хостинг от uCoz